COLORLINE POODLES

WHITE & SILVER MINIATURE AND TOY POODLES
Valkoisia ja harmaita kääpiö/toyvillakoiria

TAUSTATIETOA JA MINÄ KASVATTAJANA

Olen Suomen Kennelliiton jäsen jo vuodesta 1988 ja SVK:n eli Suomen Villakoirakerhon jäsen vuodesta 2008 lähtien. Suoritin Suomen Kennelliiton kasvattajakurssin vuonna 2009 ja sain oman kennelnimen vuonna 2010. Olen ollut SVK:n paikallisosaston Oulun Puudeleiden hallituksessa vuosina 2014-2019 ja olen nyt toiminut Oulun Puudelien hallituksen puheenjohtajana vuosina 2017-2018.  

Aikaisemmat rotuni ovat kääpiösnautseri ja kultainennoutaja. Sain ensimmäisen kääpiösnautserin 12-vuotiaana ja toisen 14-vuotiaana ja sitten kultaisennoutajan 16-vuotiaana, ja niiden kanssa harrastelin agilityä, näyttelyitä, noutoa ja hakua. Kotoa poismuuttaessa käppänät jäivät vanhemmilleni ja otin kultsun vain mukaani. 

Kultaisennoutajamme poismenon jälkeen olimme neljä vuotta ilman koiraa. Opettelin ja seurasin villakoiraa rotuna viitisen vuotta. Sitten teimme päätöksen hankkia ensimmäisen villakoiran, kun nuorimmaisen poikamme oli meidän mielestä tarpeeksi iso ja n.vuoden odottelun jälkeen valkoinen kääpiönarttupentu saapui meille Klaukkalasta Merinummen kennelistä. Hänestä tulikin valkoisten kantanarttumme. Vuosien varrella muutama kääpiövillakoira on tullut lisää mm. Venäjältä ja Ruotsista ja tässä ajassa on muutamia pentueita meille syntynyt. Tällä hetkellä meillä asustaa kolme villakoiraa; yksi toy ja kaks kääpiötä. Ja Taika-villis asustaa nykyään äitilläni terapiakoirana :) 

Pidän näyttelyissä käymisestä ja matkustamisesta sekä kaikenlaisesta puuhasta koirien parissa. Tykkään järjestellä asioita/tapahtumia ja näitä pääsenkin toteuttamaan Oulun Puudelien paikallisosastossa. Kiitos luottamuksesta!  

Olen hyvin eläinrakas ja kokemusta pienistä että isommistakin eläimistä minulla on..olen uudelta ammatiltani Agrologi ja kiinnostuksen kohteet ammatinkin puolesta liittyvät eläimiin, ympäristöön, luontoon ja kasveihin. Olen myös kiinnostunut marjastamisesta ja sienestyksestä, ja onhan minulla kauppasienineuvojankin paperit. 

                                                     Toivottavasti viihdyt kotisivuillani!

Tavoitteeni kasvattajana

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja kauniita villakoiria. Käytän jalostukseen terveystarkastettuja ja näyttelyissä palkittuja/jalostustarkastettuja villakoiria.


Haluaisin kasvattini menevän turkinhoidosta kiinnostuneeseen perheeseen ja, että sen opetteluun ollaan valmiit panostamaan..  ja lisäksi toivon myös, että perheet harrastaisivat jotain mukavaa koiriensa kanssa. Omien villakoirieni kanssa olen kokeillut/harrastanut agilityä, hakua- ja jäljestystä, rallytokoa, tokoa, viehejuoksua ja näyttelyitä, ja näistähän on kyllä niin moneen menoon :)  Colorline puppies will be register, microchipp, veterinarian check, deworm at three times and socialize with children, homesounds and cout handling. Puppies grow with our family and move to they new home at the age of eight or nine weeks old.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Colorline pennut rekisteröidään, mikrosirutetaan, eläinlääkäri tarkastetaan ja madotetaan kolmeen kertaan. Pennut sosiaalistetaan lapsiin ja kodin normaaleihin ääniin sekä käydään harjoittelemassa autonkyydissä useampaan kertaan ja opetellaan turkinhoitoa viisiviikkoisesta pennusta lähtien. Pennut kasvavat sananmukaisesti perheen keskellä tottuen normielämään ja perheen muihin koiriin. Pennut yleensä luovutan kahdeksasta viikosta eteenpäin..aina riippuen tietenkin pennun valmiuksista sekä perheen tilanteesta. 


photo Marja-Leena Jarkko -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pentupaketti sisältää:

- koiran rekisteripaperit

- eläinlääkärin todistuksen

- kauppakirjan

 -penturuokaa

- viltin

- puruluita

- leluja

- pennun trimmaus/leikkaus puoli vuotta luovutuksen jälkeen täällä kotonani (mahdollisuuksien mukaan)

- elinikäisen kasvattajan tuen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------